Skip to content

Sebelum Lelong

Kami menyediakan Perkhidmatan :

Sebelum Lelong :

* Conduct title search at land offices
* Fax/Email to you full set of Proclamation of Sale, location map*, floor plan* for an auction property upon registration
* Conduct checking on outstanding maintenance fees, electricity and water bills
* Prepare bank draft on behalf of bidder
* Authorisation to bid on behalf of bidder

12 Comments leave one →
  1. SURAYA permalink
    January 19, 2011 3:58 pm

    Salam.Kalau boleh saye nak tau procedure utk beli rumah lelong ni..dan mcmane ddengan kos2 khidmat pengurusan sebelum dan selepas lelong tu? Berminat nak membeli rumah sekitar shah alam sec 7,24,17 dan sec 13. Apartmen or teres below 120K.

  2. Farah permalink
    February 8, 2011 8:11 pm

    Saya berminat untuk membeli rumah 2 tingkat di seksyen 6, 7, 8 dan 13 dengan harga RM260k ke RM 270k. Usually utk rumah lelong harga rumah akan meningkat melebihi market valeu ke. TQ

  3. Rozimah permalink
    May 16, 2011 4:35 pm

    Apt Tmn Bunga Negara RM70k ke bawah.

    Terima kasih

  4. Ita permalink
    December 5, 2011 4:12 pm

    Saya berminat nak membeli apartment sekitar sek 18 dn 24. Sila beritahu jika ada.

  5. faizal permalink
    December 19, 2011 12:11 pm

    salam ,

    saya mencari rumah teres below 300k area shah alam sect 7 , 8 dan sekitar . sila hubungi 013xxx4367

  6. NORFAZILAH permalink
    January 11, 2012 9:09 am

    sy ada bminat rumah 2tkat d seksyen 27 n 28..tp bila sy cl agen y jual katanya bank dah close n xtahu bila akan 0pen blk..leh x tlg f/upkan bila dia akan dbida blk..dan bgaimana jika l0an sy xlulus adakah dp0sit sy akan dkembalikan?

  7. April 28, 2012 12:56 pm

    Saya berminat untuk membeli rumah 2 tingkat atau rumah teras di seksyen 25,Taman Sri Muda dengan harga RM120k ke RM 150k.Ini kali pertama saya nah beli rumah.macamana saya na perhubung dengan agen?,..TQ

  8. maryam permalink
    May 30, 2012 12:45 pm

    sy berminat nak mencari rumah lelong sekitar shah alam section 6,7,8 dan 13 antara harga 250-350K.sila pm sy jika ada.TQ

  9. July 27, 2012 4:24 am

    Nak tau urusan beli rmh lelong & subsale sila ikut Seminar Hartanah anjuran Tuan Bri.
    Saya dh join n amat berbaloi utk extra Ilmu mgenai hartanah.Buat penat je tanya n taip bebanyak,g seminar,lepas tu u plak blh advise org lain.

  10. liya permalink
    April 8, 2013 12:06 pm

    berminat nak beli rumah di bandar mahkota banting harga harga RM 70K

  11. shegar permalink
    August 5, 2013 2:01 pm

    cari rumah teres kat puchong pedana area

Trackbacks

  1. 2010 in review « Rumah Lelong Shah Alam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: