Skip to content

Selepas Lelongan

Kami menyediakan khidmat seperti berikut :

Selepas Lelongan :

* Collect contract of Sale on behalf, send to you by hand
* Arrange panel lawyer experienced in auction sales for transfer of property
* Arrange banker for property financing/loan
* Arrange for house mover
* Minor to major repair of property
* Renovation of property

20 Comments leave one →
  1. mohd radzuan razali permalink
    August 31, 2010 8:18 pm

    Salam..tumpang tnya tuanbri..rumah lelong utk area shah alam available x?cmna prosedur dia?thnx

  2. Admin permalink*
    September 1, 2010 2:44 am

    ada saya listkan di mukasurat hadapan rumah lelong shah alam

  3. kacang_pendek permalink
    September 30, 2010 9:22 am

    Salam tuan,
    Rumah lelong area puncak alam ada tak?2 storey..

  4. Zaidi permalink
    November 11, 2010 11:59 am

    Salam tnbri, saya mencari apartment sekitar shah alam. budget dalam RM100K. Any info, please email me. Tq.

  5. aizad permalink
    December 31, 2010 10:05 pm

    salam… rumah lelong area taman medan ade x? flat desa mentari ke… kalo ader, mcm mane proses dia yer? tq

  6. HAZUAN permalink
    January 13, 2011 12:36 am

    tuanbri, ada list lelong tak untuk sri mahligai atau kemunck sek 9 shah alam.kalau ada bagi info key..tq

  7. mazz permalink
    January 15, 2011 10:45 am

    salam..
    rumah lelong area selangor ada tak? saya nak senarai penuh utk saya buat pilihan..saya nak rumah semi D..klau banglow ada y murah pun kira ok jugak..budget bawah rm300k..
    saya tak tahu process rumah lelong ni macam mana jugak..boleh tunjukkan details?apa y perlu saya lakukan atau berapa duit saya perlu preparekan semua…bolehke deposit through kwsp??saya berhajat deposit dari kwsp..
    p/s: saya mmg zero ttg rumah lelong..maafkan saya sekiranya menyusahkan..thx.

  8. kurin permalink
    January 16, 2011 4:00 am

    Salam Tuan,
    Boleh saya tahu bilakah tarikh nak bid lelongan? dan apakah yang perlu saya sediakan. Betul ke untuk bumiputera yang baru nak beli rumah pertama tak perlu bayar deposit? Saya inginkan kepastian. Sila email. Terima kasih.

  9. norlida permalink
    February 23, 2011 10:15 pm

    Salam Tuan,

    Ada rumah nak lelong area shah alam. budjet dlm RM200K. Kalau ada e-mail kat saya.

  10. DDJC permalink
    March 20, 2011 5:24 pm

    hi TUANBri…..PLease ADD us in yr Auction Listing for S/Alam, Kota Kemuning, USj/P.Jaya Sec.5/6/10/12…..TQ vvm….DDJC (017XX66144)

  11. nazri permalink
    July 21, 2011 12:51 am

    slm TB, sy cr apartment min sq ft 850 area subang u5, preferably Merak, Jasmin, orkid, flora. If ade..email kn yekk

  12. huda permalink
    February 24, 2012 3:47 pm

    saya nak cari rumah area shah alam. double storey or single storey corner lot.pls emel me bila ada info..tq vm

  13. afik permalink
    March 20, 2012 3:53 am

    salam tuanbri..saya bru bekerja di kawasan shah alam..sy nak cari rumah teres kawasan seksen 24,18,19 jika ada..ataupun di sekitar saujana putra,,jika ada mintak admint list kan untuk sy..below 200k..email kpada sy..tq admin…

  14. norazlim permalink
    April 26, 2012 12:13 pm

    saya nak list rumah lelong kat bandar puncak alam fasa 1,2 dan 3

  15. mariskanda permalink
    August 30, 2012 1:16 pm

    salam tuan saya mencari rumah dalam 130k ke bawah untuk rumah teres,masih ada ke area shah alam atau puchong..e-mail saya jika ada . terima kasih

  16. anisah adan permalink
    September 4, 2012 2:18 pm

    Salam tuanbri, sy nk cr rumah lelong area shah alam di sekitar bandar.. seksyen 2,4,9 or 11. klu ada rumah teres setingkat pun takpe.. hg dlm 200k kebwh.. tq

  17. mohd shah riza permalink
    November 15, 2012 4:21 pm

    Salam tuanbri, sy sedangmencari rumah teres lelong sekitar seksyen 25, 20, 24. Budget dlm 200k ke bwh. If ade, bleh sent maklumat tersebut kat saya. Tq

  18. zulhisham zainuddin -0173511992 permalink
    January 2, 2013 8:17 pm

    salam tuanbri, saya mencari rumah dalam 300k ke bawah untuk rumah teres,masih ada ke area shah alam atau puchong..e-mail saya jika ada . terima kasih

  19. Mike permalink
    May 14, 2013 2:21 pm

    Ada rumah lelong kaw Shah Alam $200 Bawah hantar senai rumah lelong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: